Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Barátcserje fórumok, blogok képes leírás - Barátcserje.tlap.hu
részletek »

Barátcserje fórumok, blogok - Barátcserje.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: baratcserje.tlap.hu » Barátcserje fórumok, blogok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Barátcserje kapszula

Barátcserje kapszula

Sziasztok! tapasztalatokat szeretnék kérni a barátcserje kapszuláról. Korábban elég összevissza ciklusom volt kamaszként,akkor a premens tabletta bevált, ami szintén barátcserjét tartalmaz. Most az a problémám, hogy olyan 38-39 napra jön meg és elég gyenge. Azonban a premens elég drága tabletta, a barátcserje kapszula gazdaságosabb.

Barátcserje kapszula jótékony hatása a ciklusra

Barátcserje kapszula jótékony hatása a ciklusra

'Ha valakinek akármi baja is van a ciklusával, pl. túl hosszú, túl rövid, nincs peteérése vagy PMS-ben szenved, az első választás mindig a barátcserje (Agnus castus). Ez regulája a ciklust, ha hosszú megrövidíti és beállítja, enyhíti a PMS-t és esetleg peteérést eredményez. Nem speciális, a ciklus általános javítására használják. A barátcserjének van még egy jótékony hatása: leviszi a magas prolaktin szintet, amely szintén felelős lehet a túszőrepedés elmaradásáért'

Barátcserjét hol lehet kapni?és kinek használt már?

Barátcserjét hol lehet kapni?és kinek használt már?

Sziasztok! PreMens barátcserje kapszulát szeretnék vásárolni ,de nem kapok ,voltam már 6 patikában és nem is hallottak róla. Nekem rendszertelen a menstruációm ,ezért szeretném elkezdeni szedni ,meg kisbabát is szeretnénk 1 éve próbálkozunk és reménykedek benne hogy helyre állítaná a ciklusom és a gólya is beköszönte hozzánk. Esetleg tudna nekem valaki segíteni hogy hol lehet kapni ,(mennyiért),és hogy ha valaki esetleg használta akkor segített.-e neki a problémájában?

Milyen tapasztalatod van a barátcserje kapszulával?

Milyen tapasztalatod van a barátcserje kapszulával?

1,5 éve szeretnénk kisbabát, eddig azonban nem sikerült. A múlt ciklusban kezdtem a barátcserje kapszulát. Várok minden nőt aki édesanya szeretne lenni de sajnos évek óta nem jön a csoda és azokat akik próbálták már a barátcserje kapszulát.

PreMens-barátcserje

PreMens-barátcserje

Sziasztok! Az imént ezt a gyógynövényalapú kapszulát javasolta nekem a nőgyógyászom. Ismeri valaki? Esetleg tudnátok velem tapasztalatokat megosztani? 31 éves vagyok, 2 éve nem esem teherbe... Azt mondta dokim, hogy nagyon sok pozitív tapasztalata van, 50 feletti számról beszélt a saját páciensei körében. Várom válaszaitokat!

Tervezettbaba fórum

Tervezettbaba fórum

A herbáriában, bioboltban vagy mi is a hivatalos nevük ,mikor a borágóolajat kerestem a ciklusom beállítására ajánlottak nekem egy olyan kapszulát, ami barátcserje porított formában. Szerintetek lehet hatása?

Tuti menü