Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Barátcserje: homeopátiás szer képes leírás - Barátcserje.tlap.hu
részletek »

Barátcserje: homeopátiás szer - Barátcserje.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: baratcserje.tlap.hu » Barátcserje: homeopátiás szer
Keresés
Találatok száma - 5 db
Homeopátiás segítség meddőségi problémákra

Homeopátiás segítség meddőségi problémákra

Hogyan járulhat hozzá a homeopátiás szer a meddőség kezeléséhez? Képes segíteni a hormonális problémákon, így elkerülhető a gyógyszerezés. Néhány teherbeesést segítő homeopátiás szert felsorolok, de a meddőség homeopátiás szerrel történő kezeléséhez homeopata orvos közreműködését javaslom.

Hormonhelyettesítő homeopátiás szerek

Hormonhelyettesítő homeopátiás szerek

A nők életük során többször kerülnek olyan élethelyzetbe, amikor szükségük lenne valamilyen hormonra, vagy a nem kívánt terhesség elkerülése miatt, vagy, és gyakrabban a változókori tünetek enyhítése miatt. Nem mindenki tudja, meri, akarja kívülről bevitt hormonokkal megoldani a problémáit. Számukra fontosak az alternatív megoldások. Például a homeopátia nyújtotta segítség. Lássuk hát, hogy milyen szereket ajánlanak az orvosok hormonhelyettesítőként

MastodynonŸŸ belsőleges oldatos cseppek

MastodynonŸŸ belsőleges oldatos cseppek

Hatóanyagok: Vitex agnus castus (Agnus castus) D1, Iris versicolor (Iris) D2, Lilium lancifolium (Lilium tigrinum) D3, Caulophyllum thalictroides D4, Cyclamen europaeum (Cyclamen) D4, Strychnos ignatii (Ignatia) D6.

Segítség a nehéz napokban

Segítség a nehéz napokban

A nőiség megélésének egyik kényszerű kísérője a menstruációs ciklus. Ha tetszik, ha nem, szervezetünk hónapról hónapra emlékeztet bennünket női mivoltunkra. Egyesek már a menstruáció kezdetét megelőzően kellemetlen tüneteket tapasztalnak, mások a menstruációhoz kapcsolódó egyéb tünetektől szenvednek, mint pl. a vérzészavar, az emlők fokozott érzékenysége. Mit tehetünk annak érdekében, hogy a havibaj jelentkezésével is megmaradjon jó közérzetünk?

Szoptatás homeopátiás segítséggel

Szoptatás homeopátiás segítséggel

Szinte alig van olyan kismama, akinek ne jelentene kisebb - nagyobb gondot a szoptatás. A tej serkentésére jól bevált gyógynövények, teák léteznek. A homeopátia is kínál gyors és biztonságos megoldást. Vannak olyan szerek, melyeket általánosan lehet tejserkentésre használni. Az alábbiakban bemutatnánk egy-két ritkábban használt homeopátiás monokészítményt is, és a felírásukhoz szükséges testi és lelki tüneteket.

Tuti menü