Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Barátcserje tea képes leírás - Barátcserje.tlap.hu
részletek »

Barátcserje tea - Barátcserje.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: baratcserje.tlap.hu » Barátcserje tea
Keresés
Találatok száma - 7 db
Barátcserje termés filteres tea

Barátcserje termés filteres tea

Barátcserje, Vitex agnus-castus: a Földközi-tenger vidékén honos cserje. Folyó -és patakmenti területken él. Illatos virágai nyáron nyílnak, füzért alkotnak. Dísznövényként is elterjedt. Gyógynövényként a termést hasznosítják. Teaként vagy kivonatként kapszulában fogyasztható.

Barátcserje termés, filteres tea

Barátcserje termés, filteres tea

A Földközi-tenger vidékén honos, nálunk több helyen díszcserjeként ültetett növény. Termését és levelét használják gyógynövényként. A tea a termést tartalmazza. Bár gyógyászati alkalmazása a régmúltba nyúlik vissza, sikertörténete alig több mint 50 éve kezdődött.

Boszy Barátcserje Termés Tea

Boszy Barátcserje Termés Tea

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Gyógynövények és termékenység

Gyógynövények és termékenység

A gyógynövények alkotják az egy ideje nagy közkedveltségen örvendő természetgyógyászat alapját. Ebben a fejezetben szeretnénk Önnel ismertetni, hogyan használhatja fel a természet kincseit termékenysége érdekében, pl. teakészítmények formájában, és mi az, amivel nem szabad foglalkoznia...

Mit tehetsz a menstruációs fájdalmak ellen?

Mit tehetsz a menstruációs fájdalmak ellen?

Egyes kultúrákban a nők elvonulnak a menzesz idején. Mi ezt nem tehetjük meg, enyhíts a fájdalmakon! A fájdalmas havivérzés - orvosi elnevezéssel dysmenorrhoea - a menstruációval kapcsolatos leggyakoribb panasz: minden ötödik nő érintett. Cikkünkből kiderül, hogy a gyógynövények segítségével mit tehetsz megelőzése érdekében!

Nyugtató zöldtea

Nyugtató zöldtea

A Marumoto teabolt 2010 óta látja el Magyarország zöld tea iránt érdeklődő közönségét bevizsgált kiváló minőségű, japán teákkal. A kínálat számos teafajtát felvonultat, így megtalálható itt az aranyszínű, fanyarkás zamatokkal bíró sencha tea és az elixírként is emlegetett, porrá őrölt tea, a matcha. Az autentikus japán teaboltban beszerezhetők a tea megfelelő elkészítéséhez szükséges kellékek is, továbbá a ritkaságszámba menő teaédességek, a zöld teával készült csokoládék, amelyekben matcha található.

Teák melyek segíthetik a teherbeesést

Teák melyek segíthetik a teherbeesést

Sok nő hiszi azt, hogy teherbeesés és már az első próbálkozáskor biztosan sikerül. Valójában gyakran hosszú hónapok telnek el, míg végre pozitív lesz a terhességi teszt. Vannak olyan gyógyteák, melyek fogyasztása segít abban, hogy nagyobb eséllyel megérkezzen a gólya. Az éhgyomorra fogyasztott cickafarkteára sok nő esküszik, ugyanis olyan hatóanyagokat is tartalmaz, melyek segítik a normál tüszőérést, a sárgatesthormon termelődését. Lehetőleg mesterséges édesítőszer és cukor nélkül igya, mert azok befolyásolhatják a progeszteron szintjét.

Tuti menü