Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Barátcserje vásárlás képes leírás - Barátcserje.tlap.hu
részletek »

Barátcserje vásárlás - Barátcserje.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: baratcserje.tlap.hu » Barátcserje vásárlás
Keresés
Találatok száma - 23 db
 Medicura Barátcserje extraktum

Medicura Barátcserje extraktum

Előnyös alkalmazása: a szakirodalom szerint anguzid nevű komponense serkenti a női szervezetet a több progeszteron termelésére, menstruációs panaszok enyhítése, menstruációs ciklus szabályozása. A tapasztalatok szerint a barátcserje kedvező hatással lehet az optimális progeszterin szint elérésére a menstruációs zavarral küzdő nők jelentős részénél. A barátcserje hatóanyaga nem tartalmaz hormonokat.

Barátcserje  kapszula - Medicura

Barátcserje kapszula - Medicura

A szakirodalom szerint anguzid nevű komponense serkenti a női szervezetet a több progeszteron termelésére, menstruációs panaszok enyhítésére, menstruációs ciklus szabályozására. A tapasztalatok szerint a barátcserje kedvező hatással lehet az optimális progeszterin szint elérésére a menstruációs zavarral küzdő nők jelentős részénél. A barátcserje hatóanyaga nem tartalmaz hormonokat.

Barátcserje 800 mg. Super Femme Harmony 100 db

Barátcserje 800 mg. Super Femme Harmony 100 db

Barátcserje (angol: Chaste tree berry, latin: Vitex Agnus Castus). Számos különböző alkotóelemet tartalmaz, többek között flavonoidokat, iridoid glükozidokat és terpenoidokat. Nincs hormontartalma, de jótékony hatásának lényege éppen az agyalapi mirigy megfelelő működésének, különösen az LH-hormonnak nevezett lutein termelődésének. elősegítése.

Barátcserje kapszula

Barátcserje kapszula

A barátcserje kapszula nőknek ajánlott a menstruációs és menopauza panaszok enyhítésére. A barátcserje kapszula a premenstruációs szinrómák tüneteit enyhíti, segíti a női szervezet megfelelő működését.

Barátcserje kapszula - megoldás lehet a változó kori problémákra

Barátcserje kapszula - megoldás lehet a változó kori problémákra

Barátcserje - orvosi javaslat a meddőség és a pajzsmirigybetegségek gyógyítására. A hagyományos orvoslás mellett érvelők rendszerint kétkedve fogadják az egyes gyógynövények hatékonyságát igazoló eredményeket. A természet ajándékainak felhasználása azonban korántsem a mai kor vívmánya, egyes gyógynövényeket már az ókori görögök is sikerrel alkalmaztak, például a hormonális problémák kezelésében.

Barátcserje kapszula 60 db

Barátcserje kapszula 60 db

A tapasztalatok szerint a barátcserje kedvező hatással lehet az optimális progeszterin szint elérésére a menstruációs zavarral küzdő nők jelentős részénél. A barátcserje hatóanyaga nem tartalmaz hormonokat. A barátcserje növény termését Európában évszázadok óta alkalmazzák női hormonális problémák esetén.

Barátcserje mag (Vitex agnus -castus)

Barátcserje mag (Vitex agnus -castus)

2-3 méter magas, szárazságtűrő, napfénykedvelő díszcserje. Illatos, szép, lila füzérvirágzata augusztustól októberig nyílik. A terméséből készülő kivonatok, már sok nőt segítettek gyermekáldáshoz. A növény terméskivonata nem tartalmaz hormonokat, mégis jótékonyan hat, a menstruáció szabályozásában és a meddőségben szenvedőknél.

Barátcserje porkapszula 60 darab

Barátcserje porkapszula 60 darab

BARÁTCSERJE PORKAPSZULA 60 DRB -ZAFÍR - ozzájárul a női szervezet normál élettani működésének fenntartásához, enyhíti a menstruációs panaszokat, és szabályozza a ciklust. A barátcserje a Földközi-tenger vidékén őshonos cserje kicsiny bíborszínű virágait nyáron, piros termésbogyóját ősszel hozza. A termésdrog ízét és formáját tekintve a borsra emlékeztet.

Barátcserje progeszteron termelésre

Barátcserje progeszteron termelésre

Serkenti a szervezetet a több progeszteron termelésére, ami lényeges a ciklus második felében, ha megfogant a baba. Célszerű szedését 1-2 hónapig kúraszerűen végezni, azonban ha beköltözik a pocaklakó, nem szabad folytatni.

Hirdetés
Boszy barátcserje termés tea

Boszy barátcserje termés tea

A barátcserjét nőgyógyászati panaszok kezelésében alkalmazzák. A teljedelmes orvosi szakirodalom szerint a menstruációt megelőző és a menopauzával együtt járó kellemetlen tünetek terápiájában egyaránt hatásosnak bizonyult. Humán hatásosságát és relatív ártalmatlanságát számos klinikai vizsgálatban, több hatás bizonyítására irányulva ellenőrizték. A terápiában való alkalmazása biztonságos.Kiszerelés: 20 db filter/doboz, aromazáró csomagolásban

Femme Harmony Barátcserje Kapszula

Femme Harmony Barátcserje Kapszula

A növény termését Európában évszázadok óta alkalmazzák női hormonális problémák esetén. Hagyományosan rendszertelen menstruációnál, a normális menstruációs ciklus visszaállításának elősegítésére és termékenységi problémáknál alkalmazták a gyógynövényt. Manapság emellett a premenstruációs szindróma (PMS) kellemetlen tünetei esetén is ajánlják.

Fitovital Barátcserje kapszula 60X

Fitovital Barátcserje kapszula 60X

A barátcserje kedvező hatással lehet az optimális progeszterin szint elérésére,ezért alkalmazzák rendszertelen menstruációnál,termékenységi problémáknál.Alkalmazása helyreállíthatja a hormonális egyensúlyt ezáltal csökkentheti a menstruáció előtti tüneteggyüttest.

Illatos Barátcserje 30/40 k2

Illatos Barátcserje 30/40 k2

Illatos barátcserje (Vitex agnus-castus) 1-3 méter magas, terebélyes, lombhullató cserje. Levelei aromás illatúak, ibolyakék virágai augusztustól októberig nyílnak. Napos, meleg helyre ültessük szoliterként vagy cserjecsoportokba.

Natural Barátcserje Kapszula 60Db

Natural Barátcserje Kapszula 60Db

A Barátcserje természetesen segít át a változó koron! A Földközi tenger vidékén őshonos cserje kicsiny bíborszínű virágait nyáron, piros termésbogyóját ősszel hozza. Termésdrog ízét és formáját tekintve borsra emlékeztet.

Széles levelű barátcserje

Széles levelű barátcserje

Vitex agnus-castus `Latifolia`, Széles levelű barátcserje növényleírás. 2-3 méteres, szárazságtűrő, napfénykedvelő díszcserje. Illatos, szép, lila füzérvirágzatai augusztustól októberig nyílnak. Gyógynövény is, a belőle készülő Agnucaston nevű gyógyszer már sok, meddőnek hitt fiatal nőt segített gyermekáldáshoz! A Latifolia fajta liláskék virágzatai az alapfajéhoz hasonlók, illatosak, de levelei zömökebbek, szélesebbek, haragoszöldek

Zafir barátcserje kapszula

Zafir barátcserje kapszula

Hozzájárul a női szervezet normál élettani működésének fenntartásához, mint például menstruációs panaszok enyhítése, menstruációs ciklus szabályozása, a változó kor kellemetlen tüneteinek enyhítése.

Zafír barátcserje naturál

Zafír barátcserje naturál

Hatásai : serkenti a női szervezetet a több progeszteron termelésére. Vitex agnus-castus A Földközi tenger vidékén őshonos cserje kicsiny bíborszínű virágait nyáron, piros termésbogyóját ősszel hozza. A termésdrog ízét és formáját tekintve a borsra emlékeztet. Felhasznált részei : bogyó (gyümölcs).

Tuti menü